Plusshop rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Hos Plusshop.se kan du som är medlem shoppa bland tusentals produkter och spara upp till 80% rabatt. Fynda allt från mode och sportprodukter, till skönhet, kök-och hushållsprodukter, barnprodukter och elektronik. Med en Plusshop rabattkod shoppar du dessutom till ännu lägre priser. Spara pengar på produkter från varumärken som Nike, Adidas, Puma, Sonic, Philips, Bosch, Kärcher, AEG, Sony och många fler. Håll dig uppdaterad efter aktuella Plusshop rabattkoder och kampanjer hos oss idag!

Giltiga Plusshop rabattkoder under Maj 2024

Flest nya rabattkoder hos Plusshop
Under onsdagar publicerar Plusshop i snitt 30% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Plusshop
Fredagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Plusshop.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Plusshop baserat på sortiment.
discount-badge
Ellos

Exklusiv! 15% rabatt på ditt köp hos Ellos

Utgår 30 Juni
exclusive-badge
discount-badge
Myprotein

EXKLUSIV! Kod ger dig 15% EXTRA rabatt på rean

Utgår om 2 dagar
exclusive-badge
discount-badge
Myprotein

40% rabatt med vår exklusiva rabattkod!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Plusshop

Innehållsförteckning

 • 01
  Bara medlemmar kan använda en Plusshop rabattkod
 • 02
  Om Plusshop
 • 03
  Alltid prisgaranti hos Plusshop
 • 04
  Leverans & frakt Plusshop
 • 05
  Med din Plusshop rabattkod kan du shoppa allt mellan himmel och jord
 • 06
  Fynda barnsaker med en Plusshop rabattkod
 • 7
  Vanliga frågor om Plusshop rabattkod
 • 01

  Bara medlemmar kan använda en Plusshop rabattkod

  Det är väldigt enkelt att bli medlem hos Plusshop. När du gör ditt första köp läggs även din första månadsavgift i kundkorgen. Månadsavgiften dras sedan från ditt konto först 15 dagar efter köp, eftersom de första två veckorna är en gratis provperiod. Efter provperioden kommer medlemsavgiften dras varje månad. Du avslutar medlemskapet enkelt genom att logga in på din profil och välja att avsluta ditt konto.

  Hos Plusshop är det alltid rea eftersom alla varor alltid säljs till kampanjpris. Många gånger upp till så mycket som 80 % billigare än originalpriset. Det finns alltså stora summor att spara genom ett medlemskap. Men eftersom det tillkommer en månadskostnad bör du räkna på om du kommer att handla så pass mycket att kampanjen i slutändan är lönande för dig. Befinner du dig i en period i livet där du behöver göra många inköp passar Plusshops rabattkoder och erbjudanden dig perfekt. Då går det snabbt att spara in medlemsavgiften!

 • 02

  Om Plusshop

  Plusshop är ett danskt företag som funnits sedan 2015. Sajten är ingen regelrätt e-handel, utan en förmånsklubb som alltid ger dig de bästa erbjudandena och kampanjerna. För att ta del av rabatterna och kunna använda en Plusshop rabattkod måste du först bli medlem på hemsidan. Sedan har du ett otroligt stort utbud av reavaror att välja och vraka bland.

  Plusshops mål är att ha de lägsta priserna och det största utbudet, mottot är att kunna erbjuda varor till bättre priser än i en vanlig e-handel eller fysisk butik. Utbudet varierar beroende på vilka produkter de kommit över till ett förmånligt pris. Detta är med andra ord en sida du gärna besöker ofta, imorgon finns något nytt att fynda!

 • 03

  Alltid prisgaranti hos Plusshop

  Plusshops kampanj om prisgaranti gäller alltid. Det betyder att om du hittar en vara hos en vanlig e-handlare eller i en fysisk butik till ett bättre pris så matchar Plusshop priset. Kravet för att garantin ska gälla är att det lägre priset inte får erbjudas genom ett lojalitetsprogram eller medlemskap. Det vill säga: att vem som helst ska kunna köpa varan till det lägre priset du vill att garantin ska täcka. Inte nog med att de matchar priset, Plusshop ger dig också upp till 10 % rabatt!

 • 04

  Leverans & frakt Plusshop

  Du använder din Plusshop rabattkod direkt i kassan när du ska betala. Leverans sker vanligtvis inom 1–3 dagar, men det kan variera för olika produkter. Det står alltid angivet på hemsidan vid respektive vara. Frakten är gratis hos Plusshop.

 • 05

  Med din Plusshop rabattkod kan du shoppa allt mellan himmel och jord

  Hos Plusshop finns verkligen allt. Det finns produkter från över 700 olika märken i utbudet, och allting är till nedsatt pris. Här kan du handla till hela familjen, skor från kända märken, sportprylar och hygienprodukter. Behöver du förnya i hemmet kan du använda din Plusshop rabattkod till både inredning, köksmaskiner och produkter för rengöring. För fler rabatter på produkter för kök och inredning kolla även in våra Cervera rabattkoder.

  Hos Plusshop kan du fynda inom kategorierna:

  • Herr
  • Dam
  • Barn
  • Hem & kök
  • Elektronik & tillbehör

 • 06

  Fynda barnsaker med en Plusshop rabattkod

  När ett barn välkomnas till familjen är det mycket nytt som ska inhandlas, framförallt om det är det första barnet. Med en Plusshop rabattkod kan du köpa allt från nappflaskor och bröstpumpar till bilbarnstolar och säkerhetsgaller extra billigt. Även växande barn behöver nya skor, leksaker och förbrukningsvaror. När du kan spara pengar under en Plusshop rea får du ut mer av dina pengar. Slantarna som blir över kan ni istället lägga på roliga aktiviteter och på att göra något tillsammans!

Vanliga frågor om Plusshop rabattkod

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?