SF Kids rabattkod Oktober 2019

Vårt betyg 4
Hämta en SF Kids rabattkod och erhåll första månaden gratis utan bindningstid hos den ultimata playtjänsten för barn. Med ett brett utbud av filmer och serier kan barnen se gamla svenska klassiker som Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga eller nyare bekantskaper som Greta Gris och Rorri Racerbil. SF Kids playtjänst är lekfull, smidig och enkel att använda och går att anpassa efter familjens behov. Skapa favoritlistor för barnen, anpassa innehållet och använd timerfunktionen för att begränsa tittandet när det är dags att sova eller äta. Med en SF Kids rabattkod får du första månaden gratis utan bindningstid, så passa på att ta del av erbjudandet redan idag. Här på Expressen rabattkoder presenterar vi aktuella kampanjer.
exclusive-badge
discount-badge 2mån RABATT

2 månader fritt SF Kids Play

Utgår 31 Oktober
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXPRESSEN19
Användes för 3 minuter sedan
discount-badge Gratis RABATT

SF Kids rabattkod - Första månaden gratis utan någon bindningstid

Utgår 6 Mars 2020
Visa rabattkod
Ges vid registrering
3254 har klickat på kampanjen
Flest nya rabattkoder
Under söndagar publicerar SF Kids i snitt 35% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från SF Kids.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till SF Kids baserat på sortiment.

Köp 3 DVD-filmer för endast 199 kr hos Discshop

Utgår 5 Januari 2020
Till erbjudandet
115 har klickat på kampanjen

Köp mängder av spel från 9 kr i Discshop Outlet

Utgår 5 Januari 2020
Till erbjudandet
121 har klickat på kampanjen

Rea-produkter med upp till 90% rabatt på mängder av varor hos Ginza

Utgår 19 Januari 2020
Till erbjudandet
1553 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden

Om SF Kids

SF Kids rabattkod ger dig playtjänst första månaden utan bindningstid

SF Kids playtjänst passar utmärkt för barn i alla åldrar. Playtjänstens breda utbud tilltalar de flesta. Välj bland Astrid Lindgrens favoriter som Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga eller lär känna de nyare bekantskaperna som Greta Gris och Biet Maya. SF Kids Play är utvecklat på ett barnvänligt vis för att även den yngste lätt ska kunna navigera sig fram. Tjänsten är anpassad för flera olika enheter så du kan använda den via mobilen, datorn, surfplattan och till och med via airplay på TV:n. Med en SF Kids rabattkod kan du prova på playtjänsten helt gratis i en månad utan någon bindningstid. Därefter kostar abonnemanget 59 kr i månaden. Prova på redan idag för 0 kr utan krav på att binda upp dig.

Såhär använder du en SF Kids rabattkod!

  1. Klicka dig fram till erbjudandet du önskar nyttja via vår kampanjlänk
  2. Fyll i dina uppgifter för att skapa ett nytt SF Kids konto
  3. I nästa steg under “Betaluppgifter” finner du längst ner rubriken “Rabatt”
  4. Du anger SF Kids rabattkod i fältet och klickar “Validera kod”
  5. Notera att rabattkoden inte aktiveras förrän beställningen är slutförd - först då erhåller du rabatten

En billig playtjänst för barn som går att spela på alla enheter

En playtjänst för barn i alla åldrar som är smidig och enkel att använda. Det är precis det som SF Kids är. Den är designad för barn med sin enkelhet och lekfullhet. Tjänsten är lätt att anpassa just efter er familjs behov. Du hittar enkelt det du är ute efter och du kan spara favoritlistor för varje enskilt barn och deras preferenser. Utbudet är välfyllt av serier och filmer av både internationell och svensk karaktär. Se till exempel Alfons Åberg, Byggare Bob, Fåret Shaun, Karlsson på taket, Mumin, Pippi Långstrump, Pingu och många fler. Välj att kolla via mobilen, datorn, surfplattan eller varför inte koppla upp till tv:n via airplay. Möjligheterna är många. Prova på SF Kids Play redan idag helt gratis första månaden med hjälp av rabattkoden. Behöver ni som förälder något att se på när barnen somnat? Spana då in vår rabattkod till HBO Nordic där ni får tillgång till de senaste serierna och filmerna helt gratis i en månad utan bindningstid.  


SF Kids Play – En playtjänst bara för barn som är enkel att använda

SF Kids Play har ett tilltalande utbud av serier och filmer för alla åldrar med barnens och familjens favoriter. Stifta bekantskap med nya karaktärer som Greta Gris eller Biet Maya eller varför inte vandra nerför memory lane tillsammans med Pippi Långstrump, Alfons Åberg eller Emil i Lönneberga. Vad som är självklart är playtjänstens enkla navigering, speciellt anpassad för barn, även i de yngre åldrarna. Applikationen är även anpassad för föräldrar med timerfunktion, där man kan anpassa tittandet så barnen bara får se en viss tid innan det är dags för mat eller sängen. Gör det enkelt för er genom att spara favoritserier eller filmer i olika spellistor anpassade för flera barn. Det går också att ladda ner serier och filmer på förhand och titta offline om ni är på resande fot.   

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till