Tickster rabattkod December 2018

Betyg 3.7 av 19 röster
Hämta Tickster rabattkod och gå två för priset av en på Finnkampen. På lördag och söndag är det dags igen. Sverige och Finland gör upp i den mest klassiska av alla våra landskamper – Finnkampen i friidrott. Expressen ger nu dig möjligheten att köpa biljetter till Finnkampen på Stockholms stadion till ett superpris – gå två för priset av en.Så här gör du för att ta del av erbjudandet. Klicka på länken här nedan för att komma till Friidrottsförbundets biljettförsäljning på Tickster. Där använder du rabattkoden EXPRESSEN när du gör din beställning. Det aktiverar erbjudandet och du får köpa två biljetter för priset för en.

0 aktiva rabattkoder hos Tickster just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till Tickster baserat på sortiment.
discount-badge

12% Rabattkod hos Euroflorist

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge

Greatdays rabattkod ger dig 7% rabatt på hela sortimentet!

Utgår 1 Januari 2019
exclusive-badge
discount-badge

Interflora rabattkod ger 13% rabatt på sortimentet!

Utgår 1 Mars 2019
Visa fler liknande erbjudanden

Om Tickster

Tickster rabattkod ger dig 2 biljetter till priset av 1 till Finnkampen 2-3 september

Hämta Tickster rabattkod och erhåll 2 biljetter till priset av 1. Den 2-3 september går Finnkampen av stapeln på Stockholms stadion. Sveriges och Finlands främsta friidrottare tävlar i två dagar inför fullsatta läktare och nu kan du se årets roligaste sporthändelse på plats. Med en Tickster rabattkod får du ta del av ett exklusivt erbjudande när du köper Finnkampen biljetter. Ta med dig kompisarna och familjen på en oförglömlig friidrottsupplevelse utöver det vanliga. 
Intresset för svensk friidrott är större än på mycket länge. Mycket tack vare de fina resultat som våra svenska friidrottare presterat under den här säsongen. Se till att vara på plats och heja fram några av Sveriges främsta friidrottsstjärnor som Angelica Bengtsson, Michel Tornéus, Daniel Ståhl, Meraf Bahta och många fler. Boka din Finnkampen biljett nu och få en biljett på köpet med hjälp av vår exklusiva Tickster rabattkod.


Så här gör du för att ta del av erbjudandet med Tickster rabattkod!

  1. Klicka på länken här ovan för att komma till Friidrottsförbundets biljettförsäljning på Tickster.
  2. Där använder du rabattkoden EXPRESSEN när du gör din beställning.
  3. Det aktiverar erbjudandet och du får köpa två biljetter för priset för en.

  Finnkampen - enda levande landskampen i friidrott i världen

  Finnkampen har sedan starten 1925 vuxit till att bli en riksangelägenhet då det ska avgöras vilken av grannländerna som är bäst i friidrott. Det är idag den enda levande landskampen i friidrott i världen.

  Finnkampen är inte bara en friidrottslandskamp för ungdomar och seniorer, utan det finns även andra aktiviteter för stora och små under hela septemberhelgen. Köp din biljett till Finnkampen den 2-3 september redan idag och få en fullspäckad helg för hela gänget.


  Start- och sluttider:
  2 september
  Start 16.00 – Slut ca 19.30 (Gånglandskamp: start 15.00)

  3 september
  Start 13.00 – Slut ca 16.30

  Fler butiker med liknande produkter

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till