Willys rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Hämta unik Willys rabattkod redan idag och få kraftigt rabatterat pris på ditt köp av matkasse online. Willys erbjuder Sveriges billigaste matkasse och nu kan du storhandla på nätet och få maten hemkörd till dörren. Lågpriskedjan satsar på att möta sina kunder online och erbjuder därför möjligheten att handla din matkasse direkt på nätet för exakt samma priser och sortiment som i de fysiska butikerna. Välj att få matkassen hemlevererad eller hämta upp den på någon av Willys butiker. För de allra senaste och mest aktuella Willys erbjudandena, rabattkoderna och värdecheckarna besök vår rabattportal.

Giltiga Willys rabattkoder under April 2024

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Willys baserat på sortiment.
discount-badge
HelloFresh

1359kr rabatt på 5 kassar hos HelloFresh för nya kunder!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Picsmart

Exklusiv! 150kr rabattkod vid köp över 1000kr

Utgår 30 April
discount-badge
Hemköp

200kr rabatt som ny kund!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos Willys
Under tisdagar publicerar Willys i snitt 21% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Willys
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Willys.

Vanliga frågor om Willys rabattkod

Om Willys

Willys rabattkod ger dig förmånlig rabatt på ditt köp av mat online

Nu har även Willys gett sig in i kampen om matkunderna online. Ett spännande steg för lågpriskedjan och ännu mer spännande för oss kunder. Med våra rabattkoder kan du spara hundralappar på ditt köp av Willys matkasse. Sortimentet och priserna på nätet är desamma som du hittar i Willys butikerna. Du väljer själv om du vill få matkassen levererad hem till dörren eller om du vill hämta upp den på en närliggande Willys butik. Willys är Sveriges billigaste matbutik med nya kampanjerbjudanden som löpande kommer ut varje månad. Med rabattkoder och värdecheckar som vi presenterar här på vår rabattportal kan du spara hundralappar på dina matinköp och samtidigt slippa stressen i matbutiken. För fler fina rabatterbjudanden på matkassar, kan vi rekommendera Mat.se rabattkod som ger dig 100-200 kr rabatt på din första matkasse.  Matvaror till låga priser hittar du även hos Hemköp och Matsmart
Hur använder jag mig av en Willys rabattkod?

Först och främst behöver du skapa ett Willys-konto om du inte redan har ett. Det går snabbt och är klart på någon minut. Därefter kan du börja handla.


  1. Placera de råvaror du önskar handla i varukorgen genom att klicka på + symbolen vid varje vara
  2. När du känner dig nöjd klickar du dig vidare till kassan
  3. Du fyller i uppgifter om adress för hemkörning eller butik för upphämtning samt datum & tid
  4. Under sektion “4.betalning” finner du en text som säger “har du en rabattkod?”
  5. Där fyller du i din Willys rabattkod och klickar “OK” för att aktivera rabatten
  6. Nu dras rabatten av direkt och du kan slutföra köpet och få matkassen inom kortMängder av matvaror till låga priser som passar olika behov

I Willys nätbutik finner du exakt samma sortiment och priser som du gör när du går och handlar i vanlig Willys butik. Du kan enkelt söka igenom alla kategorierna som till exempel kött, chark & fågel, mejeri, ost & ägg, frukt & grönt, vegetariskt, frysta varor, bröd och mycket mera som du hittar i de vanliga Willys affärerna..

Du finner ofta rabattpriser på ekologiskt utvalda varor som inspirerar till en hållbar och hälsosam livsstil och matinköp.Blir du dessutom Willys Plus kund erhåller du rabattkoder och värdecheckar i samband med att du handlar. Du sparar ihop poäng för varje spenderad krona och får checkar att lösa in för att erhålla rabatterat pris på dina köp. När du sedan återvänder för att handla hos Willys online igen, har dina tidigare köpta varor sparats så du enkelt att köpa hem dina vanligaste matvaror. Gör som de flesta andra svenskar, köp din mat hos Willys -  Sveriges billigaste matkasse.


Willys - Bevisat Sveriges billigaste matkasse

Willys är bevisat Sveriges billigaste matkasse. En undersökning genomförd av Testfakta visade att Willys erbjuder de lägsta priserna av nio av de större nätbutikerna. Willys matkasse är den du sparar mest pengar på att köpa. Du kan spara nästan 25 000 kr jämfört med den dyraste matkassen på nätet.

Med våra rabattkoder och värdecheckar kan du dessutom spara in ännu mer på ditt köp av matkasse online. Prova på att handla din mat på nätet, du lär inte bli besviken.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?