• 15 presenttips inför fars dag på söndag!

    På söndag den 8 november är det fars dag. En dag då vi uppvaktar våra fantastiska pappor lite extra. Om du är osäker på vad du ska ge bort i fars dag-present och vill ha inspiration så har vi listat våra bästa presenttips nedan, som garanterat kommer uppskattas. 


    Under 100 kr

    En fars dag-present behöver inte kosta så mycket, det är ju faktiskt tanken som räknas. Vi har tagit fram några bra alternativ på gåvor under 100 kronor.  

    • Fotopresent: Om du vill ge bort något riktigt personligt så är en fotopresent från Smartphoto ett perfekt alternativ. På hemsidan finner du produkter både under och över 100 kronor vilket gör att du kan komma undan ganska billigt. Gåvan kommer din pappa garanterat minnas i många år framöver. 
    • Pocketbok: Älskar pappa att läsa så är pocketboken helt klart det bästa alternativet, speciellt om du inte vill spendera alltför mycket. Just nu kan du klicka hem två pocketböcker för under 100 kronor hos Bokus och Adlibris
    • Strumpor och kalsonger: Produkterna kanske inte är de roligaste fars dag-presenterna men är praktiska och några man oftast inte får för mycket av. Så om pappa går runt i strumpor med hål i så kanske detta är den perfekta fars dag-presenten trots allt. Bra fars dag rabatter hittar du bland annat hos Cubus
    • Roliga prylar: Hos Roliga Prylar finner du häftiga och roliga produkter under 100 kronor. Bland annat spel, muggar, roliga böcker och mycket mer. 


    Under 500 kronor

    Om du kan tänka dig att lägga lite mer pengar på din fars dag-present, men inte vill att det ska bli alltför dyrt, så har vi tagit fram några bra presenttips under 500 kronor. 

    • Accessoarer: Klassiska presenter såsom vantar, mössa, halsduk, slips, skärp och plånbok är några bra exempel som många vanligtvis förknippar med fars dag-gåvor. Hos Stayhard finner du mängder av accessoarer för män till förmånliga priser. Spana även in NLY Man Mid Season Sale för riktigt bra rabatter på accessoarer. 
    • Blommor: Är också ett givet val när det kommer till att överraska pappa på fars dag. Det uppskattas oftast av de flesta personer och självklart även av pappor. Med vår exklusiva Euroflorist rabattkod får du 12% rabatt på din order så missa inte att registrera din rabatt i kassan innan du slutför din beställning.  
    • Kläder: Ge bort ett snyggt klädesplagg, kanske en tröja eller skjorta? Ett tips är att dubbelkolla vad han vanligtvis brukar bära och välja något som ser snarlikt ut. På så vis är chansen större att du träffar rätt. Hos Stayhard hittar du mängder av plagg från populära märken under 500 kronor. 
    • Tidningsprenumeration: Precis som böcker, så är tidningsprenumerationen en uppskattad gåva. Speciellt eftersom din pappa kommer bli påmind om presenten varje gång den dimper ner i brevlådan. Med vår Tidningskungen rabattkod får du just nu 10% rabatt på din beställning. 
    • Whiskey- eller ölglas: Överraska med ett par exklusiva glas till din pappas glassamling. Cervera och KitchenTime har just nu rabatt på utvalda öl-, whiskey- och vinglas så här lagom till fars dag!

    Under 1000 kronor

    • Groomingprodukter är likaså en populär gåva på fars dag, inte minst rakapparaten. Rakapparater finns i olika modeller och prisklasser men majoriteten ligger runt 500-1000 kronor. Hos CDON finner du ett stort utbud av rakapparater och trimmers till förmånliga priser. Skönhetsprodukter så som återfuktande krämer, tvålar, schampo och raklödder rekommenderas också om du vill skämma bort pappa lite extra. Denna veckan har Apoteket mängder av fars dag rabatter så passa på att fynda nu!
    • Parfym: En god parfym kan ju vara en av de mest klassiska presenterna. Här har du chansen att påverka utifrån eget tycke och smak, eller så kör du på det säkra kortet och ger bort din pappas favoritparfym. Just nu får du 10% rabatt på ditt köp med vår exklusiva Cocopanda rabattkod
    • Upplevelse: Något många föräldrar blir extra glada för är kvalitetstid med sina barn. Därför är upplevelsepresenten en av våra favoriter. Passa på att ge bort en öl- eller vinprovning, en spa-dag eller varför inte en upplevelse där han får testa att köra Ferrari? Hos Live it finns det många aktiviteter att välja mellan och just nu får du 10% rabatt på alla upplevelser!


    Över 1000 kronor

    Det finns mängder av bra fars dag-presenter över 1000 kronor där endast fantasin sätter gränser. Vi har valt ut några favoriter. 

    • Teknikprylar: Trådlösa hörlurar, högtalare, surfplatta, mobiltelefon och Apple TV är exempel på uppskattade teknikprylar att ge bort på fars dag. En hit i dessa tider när vi spenderar mer tid hemma! Hos CDON kan du just nu handla till förmånliga priser och med bra rabatter. 
    • Weekendresa: Skäm bort pappa med en resa som ni båda kommer att minnas för livet. I dessa tider kanske inte en resa är det bästa alternativet, däremot brukar weekendresan vara otroligt uppskattad om plånboken tillåter. Därför har vi trots allt valt att ta med detta alternativ. Hos Hotels.com kan du boka resa både inrikes och utrikes och med vår rabattkod får du 8% rabatt på din beställning. 
    • Klocka: Önskar sig pappa en ny klocka så kommer han garanterat bli glad för denna exklusiva fars dag-present. Klockia har ett stort utbud av klockor från olika märken och i olika prisklasser. Spana in deras outlet för extra bra rabatter. 

exclusive-badge
discount-badge
Euroflorist

10% rabatt på ALLT* vid köp över 500kr!

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXPRESSEN-SE-EF10
Användes för 1 timme sedan
discount-badge
Live it

Nya kunder får 10% rabatt på alla upplevelser!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
NEWLIVEIT2024
158 har klickat på kampanjen
discount-badge
myFUJIFILM

25% rabatt på din första order!

Utgår 31 December 2025
Visa rabattkod
Ges vid registrering
58 har klickat på kampanjen
PUBLICERAD FÖR 14 TIMMAR SEDAN
discount-badge
myFUJIFILM

Rabattkod ger 30% rabatt på ALLT!

Utgår 30 April
Visa rabattkod
30PROPASK
Var först på erbjudandet!
Visa fler liknande erbjudanden
Visa alla Presentartiklar rabattkoder
Fanny Söderlund

Fanny Söderlund

Innehållsansvarig
Fanny arbetar med SEO och Digital Marknadsföring och ser till att Expressen rabattkoder dagligen är uppdaterad med bra och relevant innehåll. Fanny är utbildad marknadsföringsekonom och har studerat vid både Stockholms Universitet och Berghs School of Communication. Inredning är ett stort intresse och att få arbeta med marknadsföring och innehåll inom just shopping-segmentet passar henne som handen i handsken. En fördel är även att man på Expressen rabattkoder alltid hittar bra erbjudanden och rabattkoder på bland annat inredning vilket är perfekt då Fanny kan spara stora pengar på det hon handlar över nätet. Vad är dina bästa rabatt-tips?Gå in på Expressen rabattkoder innan du handlar hos butiker på nätet. Hos oss hittar du alltid en rabattkod och bra erbjudanden, så håll dig uppdaterad hos oss så att du inte går miste om en bra deal.Hur länge har du jobbat med Expressen rabattkoder?Sedan oktober 2018 och det har varit både kul och utvecklande! p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 16.0px 0.0px; line-height: 18.0px; font: 12.0px 'Helvetica Light'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; background-color: #ffffff} span.s1 {font-kerning: none}

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?