• 5 otroliga resmål att överväga för din nästa resa

    Inget slår känslan av att utforska nya platser – oavsett om du föredrar att glida nerför snöklädda backar eller känna den varma brisen på en tropisk strand. För den som vill upptäcka nya platser utan att tömma plånboken helt finns det många fantastiska erbjudanden att dra nytta av här på Expressen Rabattkoder. Du kan bland annat hitta kampanjer hos Apollo, Airtours och Strawberry. Här är vår lista över 5 otroliga resmål att överväga för din nästa resa.

    Alperna, Frankrike

    Frankrikes majestätiska Alper lockar skidåkare från hela världen. Med sina pittoreska byar, hisnande bergsutsikter och perfekt preparerade backar är det här ett paradis för vintersportentusiaster.

    Chiang Mai, Thailand

    Lämna vinterkylan bakom dig och flyg till tropiska paradis i Thailand. Chiang Mai lockar med sin rika kultur, fantastiska mat och äventyrsaktiviteter. Här kan du uppleva allt från elefantutflykter till spännande nattmarknader.

    Charterresor till Medelhavet

    Drömmer du om en avkopplande solsemester? Välj en charterresa och upptäck det gnistrande blå Medelhavet och pittoreska vita sandstränder samtidigt som du kan njuta av de många bekvämligheter som hotellet erbjuder. 


    Reykjavik, Island

    Upplev magin av det isländska landskapet i Reykjavik. Från norrskenet som dansar över himlen till de varma källorna som omger staden är det här en destination som garanterat lämnar ett bestående intryck.


    Kyoto, Japan

    Kyoto är ett fantastiskt resmål som med sin stillhet och skönhet lockar många olika människor. Här kan du utforska stadens tempel och traditionella tehus, eller ta en promenad genom de vackra bambuskogarna i Arashiyama.


    Fastnade du för något av resmålen? Med rabattkoder från Apollo, Airtours och andra reseleverantörer kan du göra din nästa resa till verklighet utan att spräcka din budget. Så gör dig redo att packa dina väskor och ge dig ut på ett oförglömligt äventyr!

discount-badge
Expedia

Upp till 20% rabatt när du laddar ner Expedia appen

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges i appen
874 har klickat på kampanjen
discount-badge
Iberostar

WOW - Iberostar rabattkod ger dig upp till 35% rabatt på hotell i stan

Utgår 31 Maj
Visa rabattkod
CITYLOVERS
19 har klickat på kampanjen
discount-badge
Iberostar

5% rabatt på sista minuten resor med Iberostar!

Utgår 31 Maj
Visa rabattkod
LASTMINUTE
18 har klickat på kampanjen
discount-badge
Booking.com

Bli medlem & få minst 10% rabatt på utvalda boenden

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges Vid Registrering
Användes för 7 minuter sedan
Visa fler liknande erbjudanden
Visa alla Resor & Hotell rabattkoder
Filippa Månlilja

Filippa Månlilja

Content & Marketing Manager
Filippa arbetar som Content och Marketing Manager och ser till att innehållet på sajten är aktuellt och att det alltid finns extra bra rabattkoder som är exklusiva för Expressen Rabattkoder. Filippa har studerat marknadskommunikation vid Stockholms Universitet och har ett stort intresse för allt som hör marknadsföring till. Hon älskar även design och uttrycker gärna sin kreativitet genom grafisk design, inredning och skrivande. Filippa har arbetat på Affilijet sedan september 2020.

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?