Hela denna sida är en annons

TT-Line rabattkod

Aktuella TT-Line rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

%%

Giltig tills vidare


Ta del av aktuella erbjudanden för båtresor till Tyskland och Polen

Ta del av kampanjer och erbjudanden som ger dig lägre priser på dina båtresor.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella TT-Line rabattkoder under Oktober 2018

 • 50%

  Giltig tills vidare


  Aktuella resor till kampanjpriser hos TT-Line. Spara upp till 50%

  Här finner du alla aktuella och rabatterade båtresor hos TT-Line

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.6 av 28 röster

Info om TT-Line

TT-Line erbjuder resor med färja till Tyskland och Polen till lägsta pris. Här kan du hitta en TT-Line rabattkod som ger dig ytterligare 10% rabatt på din bokning. Gör din båtresa billigare med våra rabattkoder och kampanjer till TT-Line. Res billigt med färja till Tyskland och Polen med eller utan bil, i grupp eller som fotpassagerare. Här kan du även boka hotell till din vistelse i Tyskland eller Polen till väldigt förmånliga priser.  Ända sedan 1962, alltså i över 50 år, har de varit ett av de viktigaste rederierna för svenska resenärer. Idag kör de sträckorna Trelleborg-Rostock och Trelleborg-Travemünde. TT-Line har dessutom färjor som kan ta dig till både Polen och Litauen. Oavsett om du vill åka över till Tyskland för en weekend, eller om du vill resa vidare genom Europa utan flyg, så är TT-Line det rederi som kommer att ta dig dit du vill - både billigt och snabbt. Om du använder en TT-Line rabattkod för din resa kan billigt bli ännu billigare.

Läs mer

Mer om TT-Line

TT-Line rabattkod ger dig upp till 10% rabatt på din bokning

Boka din resa till Tyskland eller Polen med färja till lågt pris online och få ytterligare 10% rabatt på din båtresa med vår TT-Line rabattkod. Här kan du få tillgång till förmånliga TT-Line rabattkoder och erbjudanden. Här finner du förmånliga priser på färjor till Tyskland och Polen, med över 23 avgångar dagligen. Välj flexibelt hur du ska resa med bil, buss eller som fotpassagerare. Dessutom kan du boka boende till din utlandsvistelse i Tyskland eller Polen via förmånliga hotellpriser på TT-Line. 

Så hittar du billiga biljetter på TT-Line

Det är inte alltid som du kan räkna med att det finns en aktuell TT-Line rabattkod, och då finns det istället andra spartips. För det första kan du kika under "Aktuella erbjudanden" på deras hemsida - TTline.com. Där hittar du extrapriser på olika rutter och paket, som ger dig bra priser på en kombination av till exempel fyra resande, hytt och bil. Du kan också finna billiga sista minuten-resor här. Kika även under fliken "Våra bästa deals", där massor av aktiviteter och resmål erbjuds i olika paketresor. Båda sektionerna är ofta välfyllda och du kan finna allt från billiga paketresor med två nätter på spa-hotell till mysiga besök på julmarknader.

Bra paketresor med TT-Line

Du kan alltid hitta en TT-Line kampanj som är tillräckligt lockande för att slå till. Erbjudandena varierar över tid, men vad som förenar dem är prisvärdheten. Vad sägs till exempel om en sparesa till Polen där hotell och, naturligtvis, transport dit och dubbelhytt på båten ingår, för bara 1 495 kronor? Du kan hitta mängder av sådana erbjudanden på TT-Lines hemsida, så det bästa du kan göra är att skriva upp dig för nyhetsbrevet. Då får du uppdateringar om erbjudanden och behöver inte själv gå in och bevaka utbudet. På detta vis missar du inga möjligheter till spontana och billiga äventyr till Polen, Tyskland och Litauen.TT-Line Betalningsalternativ:

Du gör bäst i att boka din resa online, men ibland går det även att boka på plats, just innan färjan lämnar hamnen. Med den senare metoden måste du dock förlita dig på tur. När du bokar din resa kan du betala direkt över din internetbank eller med kort. Dessa är deras olika betalningsalternativ: 

 • Direktöverföring internetbank
 • VISA
 • Mastercard
 • American Express.


Olika alternativ för biljetter hos TT-Line:

Det finns lite olika biljettvarianter att välja på hos TT-Line. En av dem är flexbiljett, som ger dig möjligheten att boka om resan utan extra kostnad. Det är inte den billigaste biljetten, och om du är säker på din sak kan det löna sig att ta lågprisalternativet. Att boka om resan med lågprisalternativet kostar då 400 kronor.

TT-Line kundtjänst

TT-Line har en support som du kan höra av dig till via ett kontaktformulär på hemsidan. Det finns särskilda formulär för frågor om hittegods, bonuskort och om du vill ge feedback. För övriga frågor är du hänvisad till ett "övrigt"-formulär. Supporten är alltid trevlig och tillmötesgående, så det är lätt att känna sig lyssnad på.

Enkelresor och paketresor på TT-Line

Du kan ta dig från Sverige till Tyskland, Polen eller Litauen med TT-Line, och i utbudet finner du både vanliga resor för att färdas fram och tillbaka över vattnet, och paketresor med aktiviteter på den ena eller andra sidan. Det finns massor med paketresor för olika ändamål, till exempel under kategorin "Camping i Europa". Där ingår en resa med exempelvis fyra personer, bil och husvagn. De kommer också med massor av tips och råd om vad du ska tänka på när du campar i, till exempel, Tyskland. Det finns ofta rabatterade priser på olika paketresor, och med en TT-Line rabattkod som vi ofta erbjuder på denna sida kan du sänka priserna ytterligare. Det behöver inte vara dyrt att resa. Dessutom ska det löna sig att resa miljövänligt, och TT-Line är ett företag som har satsat mycket på hållbar utveckling. De har till och med fått pris för detta. År 2000 fick de av Stockholm Shippers utmärkelsen "Årets Transport-företag", just för sina miljöanpassade satsningar.

Res till Litauen med TT-Line

Nu kan du också resa mellan Trelleborg och Klaipeda i Litauen - dit går färjan på lördagar och tillbaka på söndagar. Klaipeda är en fascinerande småstad med en blandning av tyska och skandinaviska influenser. Inte minst gäller detta arkitekturen. Ibland ingår denna resa i ett specialerbjudande, och ofta kan du använda en rabattkod eller köpa resan under en TT-Line rea för att få den till ett ännu billigare pris. 1 190 kronor kostar det vanligtvis, vilket är billigt bara det.

Resmål med TT-Line

TT-Lines destinationer sträcker sig söder och sydöst om Sverige, till Tyskland, Polen och Litauen. I Tyskland kan du åka till Travemünde och Rostock, i Polen till Świnoujście och i Litauen till Klaipeda. Välj själv ett mål och åk över dagen, eller ta färjan över och sök dig vidare själv. Dessa är TT-Lines destinationer: 

 • Klaipeda
 • Travemünde
 • Rostock
 • Świnoujście.TT-Line Trelleborg

De allra flesta av TT-Lines resor avgår från Trelleborg, tack vare dess sydliga läge. Därifrån kan du ta dig till alla destinationer, förutom till Rönne på Bornholm, dit du bara kan komma med TT-Line från Świnoujście. Däremot kan du förstås först åka från Trelleborg till Świnoujście, för att sedan åka vidare till Rönne. Du hittar alla tidtabeller på TT-Lines hemsida där du också kan hitta de tillfälliga erbjudanden som rederiet erbjuder. Vanligtvis går de olika rutterna regelbundet, men det kan skilja sig åt beroende på säsong och högtider. Håll koll och var uppdaterad för att kunna boka en härlig resa som är precis rätt för dig.

TT-Line Rostock

Rostock är en av de destinationer i Tyskland dit du kan tas från Trelleborg med hjälp av TT-Lines färjor. Rostock är en vacker hamnstad med anor från medeltiden, belägen i Meckleburg-Vorpommern. Många tyskar åker hit för att bada i havet på sommaren, inte minst Berlinborna som älskar att ta bussen upp över dagen. Trelleborg-Rostock är en av TT-Lines mest aktiva sträckor, och färjor går däremellan flera gånger om dagen. Även här är det värt att hålla sig uppdaterad för att se om det finns specialerbjudanden som du kan utnyttja för att resa billigare. Ofta är dessa specialdesignade för en viss typ av resa. Prenumerera på nyhetsbrevet så får du tips!

Kan man boka om sin resa kostnadsfritt?

Det beror på vilken typ av biljett du har köpt. Har du en flexbiljett, som är något dyrare, så kostar det ingenting att boka om resan. En budgetbiljett, däremot, kan du omboka för 400 kronor.


Hur använder jag min TT-Line kampanjkod?

1. Välj destination, datum, antal passagerade och med eller utan fordon för din båtresa

2. Gå vidare genom att klicka på "Boka nu"

3. I nästa steg finner du fält för kampanjkod

4. Ange rabattkoden i fältet och klicka på fortsätt

5. Rabatten aktiveras och visas längre fram i bokningsprocessen

Erbjudanden på båtresor med 50% rabatt eller mer

Ta del av förmånliga kampanjer på kryssningsresor med TT-Line och spara 50% eller mer på din bokning. Under fliken "Aktuella erbjudanden" finner du utvalda båtresor, boende och shopping till nedsatta priser. Få 50% rabatt eller mer på din bokning via dessa specialerbjudanden och kryssa billigt till Tyskland eller Polen, med eller utan fordon. Kombinera dina erbjudanden med en prisvärd kampanjkod och få exklusiv rabatt på din resa med färja. Här får du tillgång till aktuella TT-Line kampanjkoder och andra bra erbjudanden. 

Billiga färjor till Tyskland & Polen med TT-Line

TT-Line är ett tyskt rederi som startades i Lübeck 1962 och har sedan dess bedrivit färjetrafik mellan Sverige och Tyskland. Idag är företaget marknadsledare inom färjetrafiken mellan södra Sverige och Tyskland samt Polen. Rederiet har upp till 23 avgångar per dag. Ombord finns rymliga hytter, förstklassig mat och prisvärd shopping. Med TT-Line kan du välja att resa med eller utan bil, i grupp eller som fotpassagerare. Boka båtresor till Tyskland och Polen till förmånliga priser online på TT-Line och ta del av exklusiva rabattkoder och kampanjer som ger dig ännu lägre pris på dina kryssningsresor.