SJ rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Ta del av en SJ rabattkod och erhåll 10-15% rabatt på ditt köp av tågbiljetter hos Sveriges marknadsledande tågoperatör. Företaget erbjuder mängder av erbjudanden och rabatter så som studentrabatt, ungdomsrabatt, pensionärsrabatt samt pendlarbiljetter som den vane pendlaren kan spara tusentals kronor att investera i. Ta även del av Sista minuten rabatter med tågbiljetter från 166 kr. Här på Expressen rabattkoder kan du klicka dig vidare till unika erbjudanden från SJ som ger dig rabatterat pris på biljetter och andra exklusiva kampanjer.    

Giltiga SJ rabattkoder under Maj 2024

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till SJ baserat på sortiment.
discount-badge
Hotels.com

Medlemmar får 10% rabatt på hotell!

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Hotels.com

Exklusiv app-rabatt hos Hotels.com! Upp till 10% rabatt på hotellnätter

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Apollo

750kr rabatt på flyg + hotell till exotiska resemål*

Utgår 9 Juni
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos SJ
Under torsdagar publicerar SJ i snitt 20% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos SJ
Fredagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från SJ.

Om SJ

Innehållsförteckning

 • 01
  SJ rabattkod ger dig 10-15% rabatt på köp av tågresor online
 • 02
  Res billigt och miljövänligt via aktuella kampanjer och erbjudanden
 • 03
  Hur hämtar och använder man en SJ rabattkod?
 • 04
  SJ.se - Sveriges ledande tågoperatör
 • 5
  Vanliga frågor om SJ rabattkod
 • 01

  SJ rabattkod ger dig 10-15% rabatt på köp av tågresor online

  Varje dag väljer 130 000 personer att resa med SJ på någon av deras 1100 dagliga avgångar från 275 stationer. De erbjuder tågresor i egen regi och i samarbete med externa tågoperatörer. De erbjuder rabatterade priser för bland annat studenter, ungdomar, pensionärer samt grupprabatter för familje-, grupp- och affärsresor. När du väljer SJ väljer du inte bara det billigaste resealternativet, utan också det miljövänliga resandet. Med en unik SJ rabattkod kan du få 10-15% rabatt på ditt köp. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av erbjudanden som ger dig bästa möjliga pris på tågresor i miljövänlig anda.

 • Res billigt och miljövänligt via aktuella kampanjer och erbjudanden
  02

  Res billigt och miljövänligt via aktuella kampanjer och erbjudanden

  SJ ger dig möjlighet att resa billigt och miljövänligt. Spara både på miljön och på pengarna i din plånbok. Via deras förmånliga kampanjer och rabatter för ungdomar, studenter, seniorer med flera kan du spara 15% och ibland till och med mer. På SJ.se finner du en kategori för erbjudanden. Förutom rabatterade tågresor kan man bli medlem i SJ Prio där du sparar prio-poäng för varje resa du gör. Dessa poäng kan senare användas för att boka nya tågresor, köpa mat och dryck i bistron, boka hotell med tågoperatörens samarbetspartners med mera. Ta även del av kraftigt rabatterade sista minuten resor och spana in lågpriskalendern där de billigaste tågbiljetterna samlas. Ska du resa längre än utanför Sveriges, Danmarks och Norges gränser, då kan vi erbjuda Hotels.com och MrJet där du hittar mängder av flygresor för under 1000 kr.   

 • 03

  Hur hämtar och använder man en SJ rabattkod?

  1. Klicka på ett aktivt erbjudande som tilltalar dig här på Expressen rabattkoder
  2. När du landar hos SJ.se anger du vilken avgång och destination du vill köpa
  3. Längst ner bockar du i rutan “Jag har en kampanjkod” och anger därefter koden i rutan som dyker upp
  4. Därefter klickar du “Fortsätt” för att se de rabatterade priserna på de resor och avgångar du önskar boka

 • 04

  SJ.se - Sveriges ledande tågoperatör

  SJ är Sveriges marknadsledande tågoperatör som 130 000 människor varje dag åker med för att ta sig till jobbet, kärleken eller hem till familjen. SJ knyter ihop Sverige dagligen med 1100 avgångar från 275 stationer. De reser från Narvik i Norge i norr till Köpenhamn i Danmark i söder. Det såg annorlunda ut för mer än 160 år sedan när SJs första tåg avgick från Göteborgs central. Idag ser de till att möjligheterna för människor att bo och jobba eller studera på olika platser är stora, tack vara deras smidiga och hållbara transportsätt. SJ är en del av lösningen för att Sverige ska nå sina klimatmål och alla tåg är märkta med “Bra miljöval”. Ibland kan det hända att ditt tåg blir inställt eller försenat, då är det inte dumt att sysselsätta sig med lite lektyr. Då kan vi rekommendera Storytel som där du kan testa på ljudböcker och e-böcker i en månad helt gratis. 

Vanliga frågor om SJ rabattkod

Filip Svensson
Skribent
Filip är en av skribenterna på Expressen rabattkoder. Han har tidigare arbetat med det redaktionella innehållet på diverse jämförelsetjänster och som reporter på tidningen Enköpings-posten.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?