SJ rabattkod 2021

Betyg av 5 röster
Ta del av en SJ rabattkod och erhåll 10-15% rabatt på ditt köp av tågbiljetter hos Sveriges marknadsledande tågoperatör. 130 000 personer reser varje dag med på någon av de 1100 avgångarna från 275 stationer. Företaget erbjuder mängder av erbjudanden och rabatter som student- och ungdomsrabatt. pensionärsrabatt samt pendlarbiljetter som den vane pendlaren kan spara tusentals kronor att investera i. Här på Expressen rabattkoder kan du klicka dig vidare till unika erbjudanden från SJ som ger dig rabatterat pris på biljetter och andra exklusiva kampanjer.    

Giltiga SJ rabattkoder under Juli 2021

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till SJ baserat på sortiment.
discount-badge

6% rabatt på din hotellbokning

Utgår 3 Oktober
exclusive-badge
discount-badge

Exklusiv rabattkod ger 110kr rabatt på bokning av flyg

Utgår 30 Augusti
discount-badge

MrJet rabattkod ger 500kr rabatt på utvalda resepaket!

Utgår 30 September
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos SJ
Under torsdagar publicerar SJ i snitt 20% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos SJ
Fredagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från SJ.

Vanliga frågor om SJ rabattkod

Om SJ

SJ rabattkod ger dig 15% rabatt på köp av tågresor online

Varje dag väljer 130 000 personer att resa med SJ på någon av deras 1100 dagliga avgångar från 275 stationer. De erbjuder tågresor i egen regi och i samarbete med externa tågoperatörer. De erbjuder rabatterade priser för bland annat studenter, ungdomar, pensionärer samt grupprabatter för familje-, grupp- och affärsresor. När du väljer SJ väljer du inte bara det billigaste resealternativet, utan också det miljövänliga resandet. Med en unik SJ kampanjkod kan du få 10-15% rabatt på ditt köp. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av erbjudanden som ger dig bästa möjliga pris på tågresor i miljövänlig anda.


  Hur hämtar och använder man en SJ rabattkod?

  1. Klicka på ett aktivt erbjudande som tilltalar dig här på Expressen rabattkoder
  2. När du landar hos SJ.se anger du vilken avgång och destination du vill köpa
  3. Längst ner bockar du i rutan “Jag har en kampanjkod” och anger därefter koden i rutan som dyker upp
  4. Därefter klickar du “Fortsätt” för att se de rabatterade priserna på de resor och avgångar du önskar boka


  Res billigt och miljövänligt via aktuella kampanjer och erbjudanden

  SJ ger dig möjlighet att resa billigt och miljövänligt. Spara både på miljön och på pengarna i din plånbok. Via deras förmånliga kampanjer och rabatter för ungdomar, studenter, seniorer med flera kan du spara 15% och ibland till och med mer. På SJ.se finner du en kategori för erbjudanden. Förutom rabatterade tågresor kan man bli medlem i SJ Prio där du sparar prio-poäng för varje resa du gör. Dessa poäng kan senare användas för att boka nya tågresor, köpa mat och dryck i bistron, boka hotell med tågoperatörens samarbetspartners med mera. Ta även del av kraftigt rabatterade sista minuten resor och spana in lågpriskalendern där de billigaste tågbiljetterna samlas. Ska du resa längre än utanför Sveriges, Danmarks och Norges gränser, då kan vi erbjuda MrJet rabattkoder där du hittar mängder av flygresor för under 1000 kr.     SJ.se - Sveriges ledande tågoperatör

  SJ är Sveriges marknadsledande tågoperatör som 130 000 människor varje dag åker med för att ta sig till jobbet, kärleken eller hem till familjen. SJ knyter ihop Sverige dagligen med 1100 avgångar från 275 stationer. De reser från Narvik i Norge i norr till Köpenhamn i Danmark i söder. Det såg annorlunda ut för mer än 160 år sedan när SJs första tåg avgick från Göteborgs central. Idag ser de till att möjligheterna för människor att bo och jobba eller studera på olika platser är stora, tack vara deras smidiga och hållbara transportsätt. SJ är en del av lösningen för att Sverige ska nå sina klimatmål och alla tåg är märkta med “Bra miljöval”. Ibland kan det hända att ditt tåg blir inställt eller försenat, då kan det inte vara dumt att sysselsätta sig med lite lektyr. Då kan vi rekommendera Readly rabattkoder som ger dig första månaden gratis till tusentals tidskrifter och tidningstitlar.  

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?