Skistar rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Skistar.com är företaget som äger och driver alpina destinationer i Åre, Sälen, Vemdalen, Hemsedal, Trysil, St-Johann och Hammarbybacken. Med en Skistar rabattkod erhåller du 20% rabatt på din bokning via sajten. Skistar har som ambition att skapa minnesvärda skidupplevelser för dig som gillar att vintersemestra. Välj att åka med familje, kompisgänget eller jobbet i samband med er konferensresa. Du hittar oslagbara skidresor med aktiviteter, boenden, after-ski och skidåkning så klart - allt till låga priser. Via oss på Expressen rabattkoder kan du boka en skidsemester i förväg och spara upp till 20% med hjälp av en Skistar kampanjkod. Du hittar dessutom paketerbjudanden fint paketerade av andra sporter såsom cykling, träningskampsläger, sommarpaket med mera. Missa inte att använda en kampanjkod i samband med din onlinebokning. Du hittar den och mycket här på vår rabattportal.

Giltiga Skistar rabattkoder under Februari 2024

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Skistar baserat på sortiment.
discount-badge
Hotels.com

Exklusiv app-rabatt hos Hotels.com! Upp till 10% rabatt på hotellnätter

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Hotels.com

Medlemmar får 10% rabatt på hotell!

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Apollo

Rabattkod ger 500kr rabatt per person på resor till Turkiet!

Utgår om 1 dag
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos Skistar
Under tisdagar publicerar Skistar i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Skistar
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Skistar.

Vanliga frågor om Skistar rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Skistar rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Skistar rabattkoder och erbjudanden:

 • 2. ✅ Hur många Skistar rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

  Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Skistar.

Om Skistar

Skistar rabattkod ger dig 20% rabatt på minnesvärda skidupplevelser

Hos Skistar kan du boka den ultimata skidupplevelsen. De bedriver verksamhet på flera välkända skiddestinationer som Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige, Trysil och Hemsedal i Norge, St-Johann i österrikiska alperna samt Hammarbybacken i Stockholm. Med Skistar som researrangör och förmedlare av boende, transport och skidåkning, kan du vara säker på att du får den bästa av upplevelser. Med en Skistar kampanjkod kan du spara upp till 20% på din bokning. Bokar du din skidresa i god tid får du boka-tidigt-rabatt eller satsa likväl på en sista minuten-resa och spara pengar. Hos Skistar kan du boka skidskola, skidutrustning, aktiviteter och mycket annat för att göra din skidresa så bra som möjligt. För de mest förmånliga Skistar rabatterna, besök oss här på Expressen rabattkoder. Är du istället på jakt efter en resa till varmare breddgrader? Då kan vi tipsa om Expedia rabattkoder där du kan få upp till 70% rabatt på hotell- och paketresor.

Hur använder man en Skistar kampanjkod?

 1. Klicka på en attraktiv kampanj här på butikssidan för Skistar
 2. Du tas då till huvudsidan och den aktuella kampanjen
 3. Alternativt väljer du att på första sidan fylla i destination, reslängd och ankomst
 4. Längst ner i sökformuläret klickar du på ”Jag har kampanjkod”
 5. Ange den kod du hämtat och klicka sedan på “OK” för att aktivera rabatten

Spara tusentals kronor via aktuella kampanjer och erbjudanden

Skistar erbjuder ständigt spännande och förmånliga kampanjer och erbjudanden på deras skiddestinationer, paketerbjudanden, uthyrning av skidor, skidskolor med mera. Är det någonstans du vill kolla innan du bokar din nästa fjällresa, så är det i Erbjudande-sektionen hos Skistar. Kampanjerna varierar under säsongen, men du hittar också sista minuten-resor till låga priser. Du kan även ha god framförhållning och boka en skidresa långt fram i tiden och belönas då med boka-tidigt-rabatt. Allt som oftast hittar du rabatterbjudanden på SkiPass. skidhyra och Skistar All säsongskort där du får åka skidor på Skandinaviens fem största skidorter och St Johann in Tirol i österrikiska Alperna hur mycket du vill, när du vill, hela säsongen. Här på Expressen rabattkoder hittar du de bästa erbjudandena från Skistar.com.

Hos Skistar.com hittar du de bästa skidresorna på nätet

I utbudet hos Skistar finner du de fem största skidorterna i Skandinavien, den säregna alpbyn St-Johann i österrikiska Tyrolen samt Hammarbybacken i Stockholm. Oavsett om du vill åka med familjen, kompisarna eller en kick off-resa med jobbet så har Skistar backarna, boendena och aktiviteterna för en oförglömlig skidresa. Skidor är dock inte allt. Företaget erbjuder även andra paketerbjudanden med resor och aktiviteter innehållandes andra sporter som till exempel cykling, och träningsläger. Det viktiga är bara att du inte missar att ta del av unika kampanjer och kampanjkoder till Skistar som ger dig rabatterat pris på din onlinebokning. För fler fina kampanjer på alpresor, spana då in STS Alpresor där du får upp till 40% rabatt på mängder av destinationer.   

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?