Tele2 rabattkod December 2018

Betyg 4.1 av 23 röster
Här kan du ta del av en Tele2 rabattkod och få upp till 20% rabatt på din beställning. Tele2 Sverige är Sveriges näst största operatör inom både privat- och företagstelefoni. Med nationella näten 2G, 3G och 4G som företaget har byggt ger täckning till 99% av de svenska hushållen. Tele2 strävar efter alltid efter att kunna erbjuda mobiltelefoni och mobilt bredband till marknadens lägsta priser såväl som att hålla en hög standard på mobilnätets kvalité. Med våra kampanjer och erbjudanden får du extra låga priser på mobiltelefoner, mobilabonnemang, mobilt bredband och mobiltillbehör. 
20% RABATT

20% studentrabatt på abonnemangskostnaden hos Tele2

Utgår 31 December
Ny RABATT

Aktuella kampanjer hos Tele2 på mobiltelefoner, abonnemang m.m.

Utgår 31 December

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Tele2 baserat på sortiment.

Skaffa Fastpris Mini: I priset ingår 200 minuter, fria SMS och 1 GB surf.

Utgår 5 April 2020

Beställ gratis kontantkort från Comviq. Tanka när du vill och behöver.

Utgår 31 December

Studentrabatt på 10% på Surface Pro 4 hos Microsoft Store

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Tele2

Tele2 rabattkod - Upp till 20% rabatt på mobilabonnemang

Med en Tele2 rabattkod kan du få upp till 20% rabatt på dina mobilkostnader. Få mobilabonnemang, mobiltelefoner eller mobilt bredband till låga priser med våra kampanjer och erbjudanden som du kan använda online. Tele2 är näst störst i landet med mobiltelefoni för både privatkunder och företagskunder och har alltid de senaste mobilerna med prisvärda fastpris-abonnemang där du får fri surf, fria minuter, ingen bindningstid och ingen uppsägningstid. Hämta dina Tele2 rabattkoder här och få sänkt pris på dina köp av mobilabonnemang, mobiltelefoner, surfplattor, mobilt bredband eller mobiltillbehör.


Hur använder jag en Tele2 kampanjkod?

1. Välj ur utbudet med mobiltelefoner, mobilt bredband, mobilabonnemang och -tillbehör

2. Gör ev. val för din valda produkt

3. Gå vidare till kassan via den gröna knappen

4. I kassan finner du en blå textlänk "Rabattkod" längst upp till höger

5. Klicka på den för att få fram rabattfältet

6. Klistra in din kod och klicka slutligen på "Aktivera"Kampanjpriser på mobilabonnemang & mobiltelefoner

Som kund hos Tele2 får du alltid fria samtal, SMS och MMS inom Sverige. Du väljer själv hur mycket data du vill använda per månad och om du vill ändra datamängd så är det enkelt gjort med slopad bindningstid och uppsägningstid. Allt för att du som kund ska ha valfriheten att välja det mest lämpade abonnemanget för din förbrukning av mobiltelefoni. Som kund får du dessutom tillgång till exklusiva Tele2 kampanjer och erbjudanden i samarbeten med externa företag som HBO Nordic, Viaplay och Readly där du kan få 1 eller 2 gratis månaders användning av deras streaming-tjänster.


Billig mobiltelefoni med Sveriges näst största mobiloperatör - Tele2

Företaget grundades av Jan Stenbeck 1991. 1993 erbjöds privatpersoner fast telefoni till lägre priser än Televerket som dittills hade haft monopol. 1997 var Comviq den första operatören att erbjuda kontaktkort i Sverige och samma år slogs Comviq och Tele2 samman till Tele2 Sverige. Idag är Tele2 Sveriges näst största mobiloperatör och täcker 99% av befolkningen med ett snabbt 4G-nät. Mobiloperatören strävar alltid efter att erbjuda sina kunder mobiltelefoni såsom abonnemang, smartphones och mobilt bredband till Sveriges lägsta priser med en hög kvalitet på mobilnätet. Hitta Tele2 kampanjkoder och rabatter här på Expessen rabattkoder och sänk priset när du skaffar ny mobiltelefon + mobilabonnemang.


Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till