Telenor rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Hos Telenor finner du mobiler, surfplattor, mobilabonnemang, kontantkort, mobilt bredband och hemtelefoni. Hämta en unik Telenor rabattkod och erhåll förmånlig rabatt vid tecknande av abonnemang och köp av telefoni och surf. Telenor fokuserar på kommunikation och strävar efter att förbättra kommunikationen i samhället, men till låga priser. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av fördelaktiga kampanjer från Telenor där du hittar de bästa priserna på mobiler, abonnemang och mycket mer.   

Giltiga Telenor rabattkoder under April 2024

Flest nya rabattkoder hos Telenor
Under tisdagar publicerar Telenor i snitt 46% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Telenor
Fredagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Telenor.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Telenor baserat på sortiment.
discount-badge
Techhuset

Rabattkod ger dig 10% rabatt på hela sortimentet!

Utgår 30 April
Comviq

DUBBEL SURF för evigt! Gäller alla abonnemang med 10-100GB surf

Utgår 21 April
Comviq

Skaffa fiberbredband och få 100kr rabatt i 3 månader!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Telenor

Innehållsförteckning

 • 01
  Telenor rabattkod ger dig lägsta möjliga pris på mobiler och abonnemangTelenor har alltid pågående kampanjer som du hittar under fliken "erbjudanden" på deras hemsida. Det kan till exempel innebära att du får en produkt på köpet om du förköper den senaste
 • 02
  Telenor - Allt inom telefoni, bredband och tv
 • 03
  Telefoni och bredband hos Telenor
 • 04
  Hitta din nästa surfplatta billigt med Telenor rabattkod
 • 05
  Bästa kundtjänsten hos Telenor
 • 06
  Leverans och frakt Telenor
 • 7
  Vanliga frågor om Telenor rabattkod
 • 01

  Telenor rabattkod ger dig lägsta möjliga pris på mobiler och abonnemangTelenor har alltid pågående kampanjer som du hittar under fliken "erbjudanden" på deras hemsida. Det kan till exempel innebära att du får en produkt på köpet om du förköper den senaste

  Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av förmånliga kampanjer och prispressade erbjudanden från Telenor. Med hjälp av kampanjerna vi delar med oss av här på vår rabattportal kan du spara hundratals kronor på ditt köp oavsett om det är mobiler, surfplattor, bredband, telefoni med mera. Telenor har alltid pågående kampanjer som du hittar under fliken "erbjudanden" på deras hemsida. Det kan till exempel innebära att du får en produkt på köpet om du förköper den senaste mobilen. De brukar även ha kampanjer i samband med olika lov eller andra högtider. Om du besöker deras exklusiva outlet på webben kan du fynda äldre mobiler till ett riktigt bra pris. De har endast ett begränsat antal så tveka inte om du hittar en mobil som faller dig i smaken. Med en Telenor rabattkod kan du fynda bra produkter till billiga priser. Vill du se ännu fler erbjudanden kan du följa dem på sociala medier.


 • 02

  Telenor - Allt inom telefoni, bredband och tv

  Telenor erbjuder allt inom telefoni, bredband och Tv. Från början var Telenor ett norskt företag men har funnits i Sverige sedan 2005. Idag har det vuxit till ett företag med cirka 22 000 anställda. Telenor har ett brett utbud av mobiler, abonnemang och övrigt som hör till. Du kan även köpa bredband och olika Tv-paket. Telenor har både fysiska butiker runt om i Sverige och en webbshop. Om du handlar med en Telenor rabattkod kommer du kunna fynda Tv och telefoni till riktigt bra priser. Är du på jakt efter en ny surfplatta eller mobiltelefon kan du ta en titt på Telenors hemsida.

 • 03

  Telefoni och bredband hos Telenor

  Hos Telenor kan du köpa både din nästa mobil och tillhörande abonnemang. Här kan du välja mellan kända varumärken som Apple, Samsung och Sony. Givetvis kan du alltid hitta de senaste modellerna. När det är dags att välja abonnemang finns flera alternativ och du hittar även en rad olika kontantkort. Är du istället ute efter en surfplatta finns det flera modeller att välja bland. Med en Telenor rabattkod kan du göra en riktigt bra affär. Hos Telenor kan du också beställa bredband där du kan välja antingen mobilt, fiber eller via stadsnätet. Är du på gång att flytta kan du även beställa ditt nya TV-paket på samma gång.

  Hos Telenor kan du exempelvis köpa:

  • Mobiltelefon
  • Bredband via stadsnät
  • Tv-paket
  • Surfplattor

 • 04

  Hitta din nästa surfplatta billigt med Telenor rabattkod

  En surfplatta är den perfekta mixen av mobil och dator och kan användas av hela familjen. Hos Telenor finns det surfplattor i flera olika modeller och storlekar. En av de mest populära är så klart iPaden från Apple. Du kan köpa på avbetalning eller handla på Telenor rea för en prisvärd affär. Hos Telenor hittar du även surfplattor från Samsung med underhållning för hela familjen. Köp till ett sim-kort om du vill kunna ringa och surfa med 4G från plattan. Du väljer själv vilket abonnemang du vill ha till. Vill du se plattan innan du köper den rekommenderar vi att du handlar direkt i butik. Innan du genomför ditt köp rekommenderar vi att du spanar in denna sida för att inte gå miste om en Telenor rabattkod som kan göra ditt köp av surfplatta billigare. 

 • 05

  Bästa kundtjänsten hos Telenor

  Det händer ibland att det uppstår frågor angående abonnemang eller något annat som rör mobiler eller Tv-tjänster. Hos Telenor kan du kontakta kundtjänst både via ett mejlformulär och via telefon. De har också en stor och utförlig FAQ på sin hemsida där du kan läsa mer om de vanligaste problemen som kunder har. Kundtjänsten har öppet vardagar mellan 8.00-19.00 och helger mellan 9.00-17.00. Du kan alltid besöka en av deras fysiska butiker runt om i landet om du vill prata med någon personligen. Då kan du också passa på att se om det finns en Telenor kampanj som du kan utnyttja för ditt nästa köp.

 • 06

  Leverans och frakt Telenor

  När du beställer en produkt på webben kan du välja att antingen hämta den i butik eller få expressleverans helt kostnadsfritt. Om du vill få varan levererad hem till dörren kostar det 49 kronor extra.

Vanliga frågor om Telenor rabattkod

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?