Hela denna sida är en annons

Scandic rabattkod

Aktuella Scandic rabattkoder & erbjudanden för Augusti 2018

Besök hemsidan

Mer om Scandic

Nordens ledande hotellkedja


Scandic grundades 1963 i Laxå med det första hotellet Esso Motorhotell. Idag har företaget vuxit till att bli Nordens ledande hotellkedja med över 160 billiga hotell i hela Norden och norra Europa med ca 7 500 medarbetare. Deras ambition är att du som gäst ska trivas på bästa möjliga sätt, oavsett om du övernattar med familjen, är på konferensresa med jobbet eller bara passerar deras dygnsöppna shop. Scandic satsar även mycket på miljövänlighet och använder sig av el från vattenkraft och vindkraft, serverar ekologisk KRAV-certifierad frukost och 80% av deras hotell i Norden är certifierade med miljömärket Svanen.

 

20% rabatt på din hotellbokning hos Scandic med rabattkod


Boka hotell billigt och spara dessutom ytterligare 20% på din hotellbokning med vår Scandic rabattkod. Här kan du ta del av deras exklusiva bokningskod som ger dig 20% rabatt på valfritt hotell i hela Norden och norra Europa. Oavsett om du reser i nöje eller affärer så finner du ett rum som passar dig och dina önskemål på något av deras hotell.

Olika hotell för olika resor - välj rätt Scandic hotell billigt för din resa


Scandic erbjuder en rad temainriktade hotell för olika resor. Du finner allt från familjehotell, romantiska hotell och spahotell till hotell nära golfbanor, väghotell och hotell för speciella behov. Matcha hotell till din resa och få rabatt med via våra kampanjer. Du kan även boka weekendpaket med rabatter för olika evenemang och högtider.

Hur använder jag min rabattkod på Scandic?


1. Till höger på startsidan finner du en kolumn för att söka och boka hotell

2. Välj hotell/destination, datum, antal pers och antal rum

3. Ange din kod och tryck på sök