Scandic rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Scandic är Nordens ledande hotellkedja med ca 280 hotell i sex länder. De satsar stort på trivsel och miljövänlighet och har som mål att du som gäst ska trivas maximalt på deras hotell oavsett i vilket syfte du reser. Boka billigt hotell till din resa inom Norden eller norra Europa hos Scandic Hotels och spara dessutom 20% extra på din hotellbokning med en Scandic rabattkod. Boka hotell billigt med våra erbjudanden och kampanjer till Scandic.

Giltiga Scandic rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos Scandic
Under torsdagar publicerar Scandic i snitt 33% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Scandic
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Scandic.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Scandic baserat på sortiment.
discount-badge
Hotels.com

Exklusiv app-rabatt hos Hotels.com! Upp till 10% rabatt på hotellnätter

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Hotels.com

Medlemmar får 10% rabatt på hotell!

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Expedia

5% rabatt på din bokning hos Expedia

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor om Scandic rabattkod

Filippa Månlilja
Content & Marketing Manager
Filippa ser till att allt innehåll som finns tillgängligt på Expressen Rabattkoder är aktuellt. Hon ser till att kampanjsidorna och startsidorna innehåller de bästa kampanjerna, uppdaterar butiker med relevant information och letar alltid efter en bra deal. Filippa har studerat marknadskommunikation vid Stockholms Universitet och har ett stort intresse för marknadsföring.

Om Scandic

Nordens ledande hotellkedja


Scandic grundades 1963 i Laxå med det första hotellet Esso Motorhotell. Idag har företaget vuxit till att bli Nordens ledande hotellkedja med över 160 billiga hotell i hela Norden och norra Europa med ca 7 500 medarbetare. Deras ambition är att du som gäst ska trivas på bästa möjliga sätt, oavsett om du övernattar med familjen, är på konferensresa med jobbet eller bara passerar deras dygnsöppna shop. Scandic satsar även mycket på miljövänlighet och använder sig av el från vattenkraft och vindkraft, serverar ekologisk KRAV-certifierad frukost och 80% av deras hotell i Norden är certifierade med miljömärket Svanen.

 


20% rabatt på din hotellbokning hos Scandic med rabattkod


Boka hotell billigt och spara dessutom ytterligare 20% på din hotellbokning med vår Scandic rabattkod. Här kan du ta del av deras exklusiva bokningskod som ger dig 20% rabatt på valfritt hotell i hela Norden och norra Europa. Oavsett om du reser i nöje eller affärer så finner du ett rum som passar dig och dina önskemål på något av deras hotell.

Olika hotell för olika resor - välj rätt Scandic hotell billigt för din resa


Scandic erbjuder en rad temainriktade hotell för olika resor. Du finner allt från familjehotell, romantiska hotell och spahotell till hotell nära golfbanor, väghotell och hotell för speciella behov. Matcha hotell till din resa och få rabatt med via våra kampanjer. Du kan även boka weekendpaket med rabatter för olika evenemang och högtider.


Hur använder jag min rabattkod på Scandic?


1. Till höger på startsidan finner du en kolumn för att söka och boka hotell

2. Välj hotell/destination, datum, antal pers och antal rum

3. Ange din kod och tryck på sök


Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?