Lufthansa rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Hämta en Lufthansa voucher och erhåll förmånlig rabatt på din flygbokning hos ett av världens största flygbolag. Över 70 miljoner passagerare väljer att resa med flygbolaget varje år. Inte konstigt med tanke på att de flyger till fler än 410 destinationer i över 100 länder runt om i världen. Välj att flyga inom Europa eller se Nordamerika, Sydamerika, Afrika, Australien eller Asien - vart än du önskar resa, kan vi hjälpa dig med att pressa priset på din flygbokning. Använd en Lufthansa rabattkod för att erhålla fördelaktig rabatt på flera hundra kronor i samband med din bokning. När du reser med flygbolaget kan du förvänta dig högsta kvalitet på såväl service som standard och pris. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av aktiva vouchers och aktuella kampanjer som ger dig låga priser hos ett av världens främsta flygbolag.    

Giltiga Lufthansa rabattkoder under April 2024

31 Aug
50%
Senast aktiva rabattkod
Lufthansa har sällan aktiva rabattkoder, sist var 31 Augusti. Lufthansa har i snitt 4 rabattkoder per år, det är 7% av vad liknande butiker har. Senast Lufthansa hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 8 Maj och pågick under 1211 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Lufthansa
Under onsdagar publicerar Lufthansa i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Lufthansa
Onsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Lufthansa.

0 aktiva rabattkoder hos Lufthansa just nu.

Bästa alternativet till Lufthansa baserat på sortiment.
discount-badge
Hotels.com

Medlemmar får 10% rabatt på hotell!

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Hotels.com

Exklusiv app-rabatt hos Hotels.com! Upp till 10% rabatt på hotellnätter

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Apollo

Rabattkod ger 500kr rabatt per person på resor till Malaga, Cypern och Mallorca

Utgår om 13 timmar
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor om Lufthansa rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Lufthansa rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Lufthansa rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Lufthansa rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Lufthansa.

  Om Lufthansa

  Lufthansa rabattkod ger dig hundratals kronor i rabatt på din onlinebokning

  Lufthansa är ett av världens ledande flygbolag och flyger till fler än 410 destinationer i över 100 länder på alla sex kontinenter. Över 70 miljoner passagerare sätter sin tillit till Lufthansa varje år. Med en Lufthansa rabattkod får du möjligheten att resa ut i världen till ett betydligt billigare pris. När du använder en av våra vouchers i samband med din bokning kan du spara hundratals kronor. Vi samlar och presenterar de mest förmånliga rabattkoderna och kampanjerna här på vår rabattportal. Boka en billig flygresa till Nordamerika eller inom Europa - var än du önskar resa och vi hjälper dig att få ett fördelaktigt pris. Som komplement på din resa kan du boka hotell och hyrbil om du så önskar. För billiga hotell kan vi rekommendera Hotels.com rabattkoder där vi har exklusiva rabattkoder som ger dig reducerat pris på din hotellvistelse.  


  Hur hämtar och aktiverar jag en Lufthansa voucher?

  1. Du klickar dig fram till Lufthansa via någon av de aktiva kampanjerna
  2. Välj därefter destination, datum & antal resenärer
  3. Välj resan/resorna du önskar boka och klicka på den blåa knappen “Continue”
  4. Välj eventuella tillval som reseförsäkring m.m. och klicka sedan på “Continue”
  5. I nästa steg “betalningsmetod” finner du tillval för voucher längst ut till höger
  6. Klicka på “Get a discount on your fare” och ett kodfält uppenbarar sig
  7. Mata in din rabattkod i fältet och klicka sedan “Apply voucher”
  8. Nu kan du slutföra bokningen då ditt pris har rabatterats

  Aktuella rabatterbjudanden ger dig låga kampanjpriser på flyg

  Lufthansa erbjuder ständigt fördelaktiga kampanjer för sina resenärer med prissänkningar på utvalda resor och destinationer. Vill du boka din resa billigt, ska du hålla utkik efter Lufthansas aktuella erbjudanden med låga kampanjpriser på utvalda flyg. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av kampanjer som flygbolaget marknadsför som besparar dig hundratals kronor. Välj bland utvalda flygresor till låga priser på populära destinationer som Barcelona, Paris, Aberdeen, Bologna, Beijing, Atlanta och många fler. Vi hjälper dig att spara pengar på din resa med unika specialerbjudanden. Vi har dessutom erbjudanden och rabattkoder till MrJet som ger dig pressade priser som besparar dig hundratals kronor.     Lufthansa flyger till världens alla kontinenter

  Lufthansa är ett av världens största flygbolag som flyger till över 400 olika internationella destinationer i hela världen. Redan 1926 grundades flygbolaget, men då som Deutsche Luft Hansa AG i Berlin, Tyskland och tog namnet Lufthansa år 1933. Flygbolaget är en av originalmedlemmarna i världens största flybolagsallians, Star Alliance Group som omfattar ca 30 olika flygbolag världen över. Lufthansa ingår i Lufthansa Group som är en av världens största flygkoncerner med ca 100 000 medarbetare inom allt från catering och tekniskt underhåll till passagerartrafik och flygträning. Lufthansa flyger över 70 miljoner passagerare varje år. De är populära, inte minst tack vare sina låga flygpriser, men också för sin höga flyg- och kvalitetsstandard och kundservice.   

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?