Hela denna sida är en annons

Booking.com rabattkod

Aktuella Booking.com rabattkoder & erbjudanden för Juni 2018

Besök hemsidan

Aktuella Booking.com rabattkoder under Juni 2018

Betyg 3.8 av 26 röster

Info om Booking.com

Booking.com är en av de största aktörerna inom hotellbokning på nätet. Med en Booking.com rabattkod kan du spara 10% på din bokning av hotell. Över 1 100 000 rum bokas dagligen hos Booking.com av både fritidsresenärer och affärsresenärer. Här finns boende av alla typer, från vandrarhem till 5-stjärniga lyxhotell på lyxiga resorter. Ta del av attraktiva erbjudanden och rabattkoder som kan ge upp till 60% rabatt på hotell. Sök bland billiga hotell och boenden runt om i hela världen.

Läs mer

Mer om Booking.com

Booking.com rabattkod - 10% rabatt på din hotellbokning

Söker du billigt boende till din resa? Då har du hittat rätt. Här finner du onlinemarknadens ledande aktör inom hotellbokningar. Med en Booking.com rabattkod kan du få 10% rabatt på hotell. Välj ur ett enormt utbud av alla boendetyper som vandrarhem, hotellrum, lägenhetshotell, lägenheter och hus. Få din hotellbokning till lägsta möjliga pris med våra kampanjer och rabatter till Booking.com.


Hur gör jag med en Booking.com kampanjkod?

1. Välj ditt resmål, datum för in- och utcheckning,
2. Affärs- eller nöjesresa, boendeform (hus/lägenheter eller hotell), antal rum och antal pers
3. Klicka på "Sök"
4. Välj rum och klicka sedan på "Boka nu"
5. Du skickas vidare till en ny sida med ytterligare detaljer för rum och bokning
6. Klicka på "Jag bokar" 
7. I nästa steg fyller du i uppgifter och på vänster sida finner du tillval för kampanjkod
8. Klistra in koden och klicka på "Tillämpa"


Hotellerbjudanden upp till 60% rabatt

Boka hotell billigt online hos Booking.com. Registrera dig som medlem på hotellsajten och få tillgång till exklusiva kampanjer som sänker hotellpriserna upp till 60%. Varje dag läggs nya erbjudanden på hotell upp. Välj bland över 1 000 000 boenden runt om i hela världen och få hotell till lägsta möjliga pris. Kombinera din kampanj med en Booking.com kampanjkod och få chansen till ytterligare 10% rabatt på din hotellbokning.Världsledande onlinebokning av boende hos Booking.com 

Företaget grundandes 1996 och har sedan starten vuxit till en jätte på internetmarknaden inom hotellbokning. Företaget är en del av Priceline Group som är marknadsledande i världen inom onlinebokning av boende. Booking.com B.V. 1 100 000 rumsnätter bokas dagligen och sidan besöks av både affärsresenärer som fritidsresenärer. Här får du nätets lägsta priser på boende av alla typer som vandrarhem, lägenhet, hus eller hotell. Sajten finns tillgänglig på över 40 olika språk och erbjuder över en miljon boenden i 227 länder och territorier. Ta del av Booking rabattkod här på Expressen rabattkoder och gör din hotellbokning ännu billigare!