BÄST-I-TEST

BÄSTA JULKLAPPEN TILL PAPPA

3
PRODUKTER
TESTADE
Hitta rätt i julklappsdjungeln. Här finner du de bästa tipsen på julklappar till pappa!
Julklappsböcker test
budget test budget test
Julklappsböcker
positive aspect Perfekta julklappen för bokälskaren
positive aspect Julklapp till bra pris
positive aspect Finns något för alla smaker
LÄS TESTET Visa bästa pris
Shepherd Hugo oiled antique test
economy test economy test
Shepherd Hugo oiled antique
positive aspect Varma och mjuka tofflor
positive aspect Perfekta för kalla dagar
positive aspect Slip-in modell av hög kvalitet
LÄS TESTET Visa bästa pris
Braun Series 7 7790cc test
premium test premium test
Braun Series 7 7790cc
positive aspect Perfekt rakning i jul
positive aspect Ger nära rakning och len hud
positive aspect Laddningsstation med extrafunktioner
LÄS TESTET BÄST PRIS HOS
Proshop

Gratis frakt Fri frakt
2387 KR
1

JULKLAPPSBÖCKER - BÄSTA BUDGETKÖP

Julklappsböcker test
#1
BUDGET
ETT SÄKERT KORT FÖR BOKÄLSKAREN
10
Ge bort ett hårt paket i jul! Om din pappa älskar att läsa så är boken den perfekta julklappen. För vad slår en riktigt bra bok? Välj och vraka bland böcker inom kategorier som deckare, romaner, kokböcker, klassiker, historia och samhälle, hälsa och mycket mer.

FÖRDELAR

 • positive aspect
  Perfekta julklappen för bokälskaren
 • positive aspect
  Julklapp till bra pris
 • positive aspect
  Finns något för alla smaker

2

SHEPHERD HUGO OILED ANTIQUE - BÄSTA EKONOMIKÖP

Shepherd Hugo oiled antique test
#1
ECONOMY
VARMA OCH SKÖNA TOFFLOR AV HÖG KVALITET
10
Nu när vintern är här blir det oftast kallare även inomhus. Tofflor i julklapp kan därför vara ett riktigt bra alternativ. Det är dessutom en julklapp som brukar vara mycket uppskattad av de flesta. Dessa Shepherd herrtofflor i slip-in modell, gjorda av fårskinn och lammullsfoder, är riktigt varma och sköna. De finns i storlek 40-48 och finns i olika färger. Låt inte pappa frysa i jul - överraska med snygga Shepherd tofflor av bra kvalitet!

FÖRDELAR

 • positive aspect
  Varma och mjuka tofflor
 • positive aspect
  Perfekta för kalla dagar
 • positive aspect
  Slip-in modell av hög kvalitet

3

BRAUN SERIES 7 7790CC - BÄSTA PREMIUMKÖP

Braun Series 7 7790cc test
#1
PREMIUM

REKOMMENDERADE BUTIKER

Proshop
Gratis frakt Fri frakt
PERFEKT RAKNING FÖR ALLA MÄN
10
Överraska pappa med en rakapparat i jul! Braun Series 7-7790cc ger perfekt rakning med sin ergonomiska utformning samt vibrerande rakhuvud. Apparatens rakblad följer ansiktet på ett bra sätt vilket ger en nära rakning, len hud och minskad hudirritation. Rakapparaten kommer dessutom i en snygg design tillsammans med en laddningsstation som både laddar samt rengör, torkar och smörjer rakbladen.

FÖRDELAR

 • positive aspect
  Perfekt rakning i jul
 • positive aspect
  Ger nära rakning och len hud
 • positive aspect
  Laddningsstation med extrafunktioner

KÖPGUIDE JULKLAPPAR

Julklappstips till pappa

En present som du hade kunnat ge till vilken pappa som helst blir ofta uppskattad, men allra bäst är det när det märks att det fanns en tanke bakom valet av present. Utgå gärna från din pappas fritidsintressen, sådant han gör för att det är avkopplande och roligt. Ett bra julklappstips till pappa kan också vara att ge bort något som han kommer att må bra av eller en pryl som kommer att göra hans liv lite enklare!

Hur mycket ska en julklapp till pappa kosta?

Det är svårt att svara på frågan eftersom det beror på vad ni har för överenskommelse i er familj och på vad som är en rimlig budget för roliga julklappar för just dig. Företag brukar ge bort presenter till ett värde av 450 kronor till sina anställda eftersom mottagaren får betala moms på den summa som överstiger det beloppet. Kanske det kan vara ett riktmärke även i familjen?

När det gäller julklappstips till pappa är det inte så viktigt vad en present kostar så länge det är något han själv inte skulle ha unnat sig. Om han brukar köpa en lagrad stiltonost och en flaska portvin till sig själv så är det inte så fyndigt att ge bort just det. Om han aldrig gör det, trots att han älskar ost och portvin, så är det däremot en suverän gåva som garanterat kommer att göra honom på gott humör.

Apropå ost och vin, så är det smart att kombinera två eller flera gåvor som passar tillsammans. Då kan du, eller ni, bygga upp julklappsutdelningen mot en stor final och börja med till exempel ett sportarmband till mobilen, fortsätta med ett par löparskor och avsluta med en betald avgift till ett motionslopp.

En bra julklapp till pappa kan också vara något som du lagt ner tid på och som kanske inte kostat något alls, eller bara väldigt lite. Tanken är som sagt viktigast!

Upplevelsepresent till pappa

Ett annat bra julklappstips till pappa är en upplevelsepresent. Marknaden för sådana växer snabbt och urvalet av roliga julklappar i form av upplevelser är större än någonsin. En upplevelsepresent till pappa kan betyda allt från en äventyrlig aktivitet som blir ett minne för livet till provsmakning av en speciell delikatess eller en övernattning med familjen på ett mysigt hotell.

En upplevelsepresent till pappa kan vara i form av ett presentkort hos ett företag som erbjuder just upplevelsepresenter. Det kan vara på en specifik upplevelse och ett tillgodobelopp han själv kan använda som han vill. Ett sådant presentkort brukar ha en giltighetstid på ett år. Upplevelsepresenter är också ett bra julklappstips till föräldrar som vill göra något tillsammans.

Om din pappa utövar en särskild aktivitet och du tycker att han behöver vässa tekniken kan ett presentkort på en lektion vara en bra och lite kaxig upplevelsepresent. Det gäller oavsett om det är golf, fiske, tennis, grillning, rally eller något helt annat som är hans passion. 

Böcker i julklapp till pappa

Böcker är ett säkert kort! Har du gott om tid kan du i lugn och ro leta upp den perfekta titeln. Vad han än är intresserad av eller nyfiken på kan du lugnt räkna med att det finns en bok om just det. Tjocka böcker om smala ämnen är oftast särskilt uppskattade. Då kan han känna sig som en expert efter att ha läst boken.

En bra bok kan många gånger fungera som inkörsport till något som blir en stor källa till glädje i livet. Handböcker är därför ett jättebra julklappstips till en pappa som behöver komma igång med något på fritiden. I den kategorin kan man också räkna böcker om resmål, som är en julklapp till pappa som kan bli början på ett äventyr för hela familjen.

Biografier och memoarer brukar också vara ett bra julklappstips till en pappa som inte är så intresserad av skönlitteratur eller inte har för vana att läsa överhuvudtaget. En så kallad coffee table book (alltså en bok i stort format med påkostade illustrationer) om något livsbejakande ämne kan vara ett bra julklappstips till en pappa som inte har tid att läsa en bok från pärm till pärm men som gärna bläddrar lite för en stunds avkoppling.

Tänk på att massor av nya böcker finns som e-bok, att det är trångt i hyllorna hemma är ingen ursäkt för att inte ge bort böcker. Även ljudböcker är smidiga julklappar och många läser böcker genom att helt enkelt lyssna på dem i mobilen.

Julklappar som förenklar vardagen

Allt som innebär att man sparar tid i vardagen är en bra julklapp till föräldrar. Det gäller särskilt när det finns små barn med i bilden. Då kan en bra julklapp till pappa vara allt från en ny rakapparat till ett presentkort på en hemstädning. Även om det kanske inte är vad du skulle kalla för roliga julklappar så kan det komma att bli mycket uppskattat.

Här hittar du fler julklappstips till pappa och förmånliga rabatter som gör att du sparar pengar på ditt köp av julklappar online. 

Fler priser
Julklappsböcker
Shepherd Hugo oiled antique
Braun Series 7 7790cc
Rakapparat Series 7 - 7790cc
Bäst pris hos Proshop